Vlonders

Duisterhof Tuinen legt professioneel vlonders aan. Vlonders zijn perfect wanneer u graag een zitplek in de tuin wilt aanleggen – of het nu gaat om een vlonder aan uw veranda, of een vlonder in een mooi hoekje van de tuin, Duisterhof tuinen helpt u graag verder met het kiezen van de grootte, het materiaal en de kleur van de vlonder.

Wanneer u ervoor kiest een vlonder te laten aanleggen is het belangrijk te bedenken waar uw vlonder wil plaatsen. Dit zal een effect hebben op de houtsoort die u het best kiest. Indien u gaat voor een dakterras, overdekt terras of buitenvlonder kunt u het best voor een lichtere houtsoort kiezen. Indien uw vlonder in aanraking komt met al dan niet stromend water dan kunt u het best voor een duurzamere soort hout kiezen.

Elke houtsoort heeft namelijk elk een reeks eigenschappen die niet enkel een effect hebben op de verkleuring van het hout, maar ook op de duurzaamheid. Laat ons zeker weten welke kleuren hout u het liefst zou gebruiken en waar u uw vlonder wil installeren. Op basis van deze details zitten wij graag met u samen om de perfecte houtsoort te kiezen voor uw vlonder.

Vlonder plaatsen

Vlonder in tuin

hovenier haarlem zandvoort

Vlonders plaatsen

Duisterhof Tuinen is gespecialiseerd in het werken met hardhout. Indien u geïnteresseerd bent in het aanleggen van een vlonder dan staan wij u graag te woord.

Duiserhof Tuinen staat bekend voor zijn klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de vlonder van uw dromen te bouwen. Op die manier zit u in no-time van een hapje en een drankje te genieten op uw nieuwe vlonder.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.