Kunstgras laten plaatsen

Duisterhof Tuinen levert en plaatst levensecht gras dat heerlijk zacht is en waar u naar believen uw kinderen of huisdieren op kan laten spelen.

Kunstgras is milieuvriendelijk

Het heeft de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen, onder meer omdat u kunstgras niet hoeft te bewateren in de zomer. Daarnaast moet kunstgras niet gemaaid worden en hoeft u het ook niet te bemesten. Dit alles maakt dat het een langdurige en milieuvriendelijke oplossing is die erg weinig onderhoud nodig heeft.

Artificieel gras of kunstgras is 100% recyclebaar en wordt gemaakt van oude autobanden. Op die manier helpt het met het recycleren en hergebruiken van de miljoenen autobanden die ieder jaar naar de vuilnisbelt verdwijnen. Oud kunstgras kan perfect gerecycleerd worden om nieuw kunstgras te maken.
Duisterhof Tuinen adviseert u graag over de milieuvriendelijkheid van verschillende soorten kunstgras.

Ideaal voor mensen met een allergie

Omdat kunstgras geen pollen verspreid is het een prima oplossing voor personen met een allergie. Tijdens de lente en de zomer kan kunstgras de sfeer wel eens verzieken. Ramen en deuren moeten gesloten blijven om maar geen pollen binnen te laten. Omdat het geen pollen verspreid zal u over het algemeen minder last hebben van hooikoorts en de bijbehorende lopende neus en rode ogen.

Het trekt geen insecten aan

Kunstgras trekt geen insecten aan. Je kinderen in natuurlijk gras laten spelen kan zo nu en dan wel eens gevaarlijk zijn. Bijen en andere insecten zoemen door de madeliefjes heen. Wanneer u of uw kind met blote voeten per ongeluk op een bij gaat staan kan dit erg veel pijn doen.
Omdat het geen insecten aantrekt hoeft u zich hier ook geen zorgen meer om te maken. Daarnaast zal u na het leggen van kunstgras ook geen problemen meer hebben met molshopen.

Kunstgras plaatsen in Haarlem

kunstgras laten plaatsen

Het eindresultaat

kunstgras plaatsen velsen

Kunstgras in uw tuin

Het is erg veelzijdig. U kunt het niet enkel gebruiken als gazon, het kan ook gebruikt worden om uw balkon of terras aan te kleden. Daarbij gebruiken heel wat mensen het als groene details in een moderne tuin.
Kunstgras op het balkon of terras won de laatste jaren heel wat aan populariteit. Niet enkel is kunstgras op een balkon een goede en makkelijke oplossing voor mensen die in een appartementje wonen, het is eveneens gezelliger en oogt mooier dan steen of beton.
Een gazon uit kunstgras wordt niet drassig in de winter of droog en verdord in de zomer. U kan uw kinderen ook naar hartenlust laten buitenspelen gezien u zich geen zorgen hoeft te maken over modderige voeten of groene plekken op kledij.

Contacteer Duisterhof Tuinen

Duisterhof Tuinen is een expert wanneer het aankomt op het plaatsen van kunstgras. Het is verkrijgbaar in een heleboel kleuren en soorten. Duisterhof Tuinen adviseert u graag bij het kiezen van het juiste kunstgras en bekijkt met alle plezier de mogelijkheid om ook uw tuin hiermee uit te rusten.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.