Schuren en veranda's

Een tuin, veel mensen in Nederland hebben er een. Een tuin maakt het mogelijk om echt even tot rust te komen. Iedereen heeft dan ook wel een beeld in zijn hoofd zitten voor wat de beste tuin is, Er zijn veel manieren waarop u uw tuin kunt veranderen, zo kunt u er voor kiezen om een tuinoverkapping te laten bouwen. Maar ook het maken van schuren is de ideale methode om uw woning net even iets meer uit te breiden. Bij Duisterhof is dit allemaal nodig, wij zijn er voor u om alle werkzaamheden in de tuin op ons te nemen.

Kies voor een nieuwe schuur

Het laten maken van een van onze schuren is een goede manier om een woning onder handen te nemen. Door te kiezen voor een mooie schuur in de tuin zult u in een klap veel meer ruimte hebben. Hier kunt u bijvoorbeeld al uw gereedschap bewaren, toch wel handig als dit een beetje droog hangt. Maar ook zijn schuren uitermate geschikt voor mensen die aardig wat fietsen hebben, door deze overdekt te zetten zullen ze niet meer wegroesten wanneer het een keer regent. Zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen van een schuur, het is eigenlijk gewoon het ideale verlengstuk van een woning. Meer ruimte, dat wilt iedereen toch wel!

Tuinhuis

tuinhuis hoveniersbedrijf

Mooie veranda in Velserbroek

Een tuinoverkapping laten maken

Als u niet zo’n fan bent van schuren kunt u ook kiezen voor het laten maken van een tuinoverkapping. Door deze te laten bouwen kunt u op een erg makkelijke manier een heerlijke zit plekje maken voor buiten. Wanneer het zonnetje schijnt kunt u ook eens lekker buiten zitten. Zo zijn er heel wat verschillende soorten overkappingen, iedere overkapping heeft wel weer een leuke uitstraling. Het is dan ook een goed idee om een tuinoverkapping te laten maken die echt aansluit bij uw persoonlijkheid. Zo zijn er mensen die van modern houden, andere mensen houden weer wat meer van pracht en praal. U kunt altijd eens een belletje plegen naar ons, dan kunnen we kijken wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Duisterhof Tuinen is actief in de regio Haarlem, Velsen, Bloemendaal en Heemstede. In deze plekken kunt u zonder problemen contact met ons opnemen als u graag iets aan uw tuin wilt laten doen. Het eerste wat u natuurlijk moet doen is ons contacteren. Ben dus niet bang om even te bellen of een mailtje te sturen, we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan. Duisterhof is er voor alle soorten schuren en tuinoverkappingen, door ons in te schakelen kunt u uw tuin echt eens een keertje flink onder handen nemen. U zult verbaasd zijn van het resultaat!

Veranda’s

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om een veranda of nieuwe vlonder aan te leggen bent u bij Duisterhof Tuinen aan het goede adres.

Duisterhof Tuinen is een klantgericht bedrijf dat samen zit met de klant om een prachtig resultaat te leveren dat de verwachtingen van de klant overtreft. Duisterhof tuinen biedt een ruim assortiment aan Veranda’s en vlonders, van klassiek tot hypermodern – voor ieder wat wils.

Leefveranda

Een leefveranda of woonveranda is een volwaardige uitbereiding van het woongedeelte. Deze goed geïsoleerde uitbouw bestaat voornamelijk uit glas en biedt op die manier een heleboel lichtinval.

De leefveranda kan perfect gebruikt worden als uitbereiding van uw woonkamer of kan worden ingezet als bureauruimte.

Landelijke veranda

De landelijke veranda verschilt vooral van andere veranda’s door de vorm van het dag. De landelijke veranda is vaak uitgerust met een zadeldak of iets soortgelijks. Dit zadeldak wordt gedecoreerd met ijzeren profielen die de uitstraling en stijl van de veranda bepalen.

De klassieke veranda

De klassieke veranda is de veranda zoals we die kennen. Deze veranda is geen uitbouw maar een aanbouw. De veranda is, met andere woorden, niet naadloos verbonden aan het huis zoals de leefveranda.

De klassieke veranda kent evengoed zadeldaken, maar ook platte daken en hellende daken – hoewel hellende daken minder voorkomen.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.