Gazon aanleg en Tuinonderhoud

Van een mooie tuin kunt u zowel zomers en als ’s winters genieten. Waar u in de zomer met uw vrienden kunt genieten van een drankje en een barbecue kunt u in de winter buiten zitten met een vuurkorf of heeft u een mooi uitzicht op een goed onderhouden tuin.

Duisterhof Tuinen is een specialist in het aanleggen van een gazon en professioneel tuinonderhoud.

Een droge zomer of een nieuw huis? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuw gazon. Men zegt altijd dat het gras groener is bij de buren, maar met de gazonaanleg en het tuinonderhoud van Duisterhof Tuinen is uw gazon het groenst van de straat.

Vooraleer u een gazon aanlegt is het belangrijk na te denken over de functie van uw gazon. Indien uw kinderen heeft die graag ravotten in het gras gaan wij een andere grassoort gebruiken dan wanneer u een gazon heeft waar u zelden of nooit op treedt.

Daarnaast kunt u eveneens kiezen of u graag een gazon wil instrooien of gebruik wil maken van grasmatten. Indien u snel een resultaat wil zien is het best om te werken met grasmatten. Wanneer u een gazon wil laten instrooien kan het enkele weken duren vooraleer u een volwaardig gazon te zien krijgt.

Een ander voordeel van grasmatten is dat deze op iedere ondergrond aangelegd kunnen worden. Ook op grond die minder geschikt is voor het inzaaien kan men dus een groen gazon bekrijgen. Daarnaast kan Duisterhof Tuinen ook oude en dorre grasmatten verwijderen.

Contacteer ons zeker om eens een kijkje te nemen. Op die manier kunnen wij u perfect adviseren en snel en eenvoudig een duurzaam gazon bezorgen.

Gazon aanleg

Tuinonderhoud

Duisterhof Tuinen doet ook aan tuinonderhoud.

Een mooie tuin heeft echter ook wat onderhoud nodig. Duisterhof Tuinen onderhoudt uw tuin en wij zetten onze ervaring, kennis en professionaliteit aan het werk om uw tuin om te toveren tot een perfect onderhouden pareltje. Op die manier kan u zonder zorgen van de tuin genieten.

Een ander voordeel aan het tuinonderhoud van Duisterhof Tuinen is dat u weet dat uw tuin in goede handen is. Waar het vaak erg makkelijk is om een plant te veel of te weinig water te geven, een boom te veel of te weinig bij te snoeien of een dode of zieke plant over het hoofd te zien, weet Duisterhof tuinen perfect hoe voor uw tuin te zorgen.

Duisterhof Tuinen zit graag samen met de klant om te bepalen hoeveel en wat er onderhouden moet worden in de tuin en geeft graag raad of advies aan klanten over het onderhoud en de verzorging van tuinplanten.

Indien u nog vragen hebt over het aanleggen van een nieuw gazon, er niet uitkomt of u nu moet kiezen voor inzaaien of grasmatten, of indien u zonder zorgen van uw tuin wil genieten, aarzel dan niet om Duisterhof Tuinen te contacteren met uw vraag. Duisterhof Tuinen staat erom bekend erg professioneel te werk te gaan en de wensen en verwachtingen van de klant te respecteren en vaak zelfs overtreffen.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.