Sierbestrating en terras aanleg

Niets zo tof om met een drankje op het terras van het mooie weer te genieten. Een mooi en goed aangelegd terras zijn dan ook vaak een eerste wens wanneer de tuin aangelegd of heraangelegd wordt. Duisterhof Tuinen, als expert in sierbestrating en terras aanleg, laat deze wens dan ook met alle plezier in vervulling gaan.

Wanneer er mensen over de vloer komen is uw oprit, terras of wandelpad vaak het eerste wat hen opvalt. Het is dan ook geen overbodige luxe om een proper, verzorgd of professioneel aangelegd terras of goede sierbestrating te laten aanleggen. Dit is namelijk een visitekaartje dat een zekere verfijning aan uw woning toevoegt.

Terras aanleggen

Sierbestrating en terrassen zijn beschikbaar in allerlei stijlen en materialen. Wanneer u bijvoorbeeld een bubbelbad of zwembad in de tuin hebt, weet u hoe belangrijk het is om een veilig wandeloppervlak te hebben. Zeker wanneer er kleine kinderen rondrennen kunt u niet kiezen voor een terras of oppervlak van blauwe steen. Water maakt de steen glad waardoor er ongelukken zouden kunnen gebeuren. Een ruwere steen die grip biedt – zelfs wanneer nat, is een betere keuze.

Gebakken walen

Sierbestrating

Expert in sierbestrating

Als expert in sierbestrating en terrassen kan Duisterhof Tuinen u perfect bijstaan in het kiezen van terrastegels of sierbestrating. Het is namelijk absoluut cruciaal om goed materiaal te kiezen voor uw sierbestrating en terras gezien dit niet enkel een impact heeft op de duurzaamheid, maar eveneens op de veiligheid en het onderhoud.

Straatstenen, terrasstenen en andere tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en vormen zodat u een stijl kan kiezen die voldoet aan uw wensen en past bij de stijl van uw huis. Of u nu een minimalistische en moderne look wil, of graag een rustiek of landelijk pad of terras aanlegt: Duisterhof Tuinen staat altijd klaar met ideeën en expertise om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Als professionele hovenier actief in de regio Haarlem, Velsen, Bloemendaal en Heemstede bieden wij een professionele service met een focus op klantenservice en klantentevredenheid. Wij beginnen telkens met een goed en gedetailleerd overleg. Op die manier krijgen we inzicht in de verwachtingen en wensen van de klant zodat we die volledig kunnen tegemoetkomen – en zelfs overtreffen. Wij installeren het terras of bestrating snel en professioneel en gaan proper te werk. Op die manier ondervindt de klant weinig of geen hinder en kunt u na enkele dagen al volop van uw nieuwe terras of sierbestrating genieten.

Duisterhof Tuinen is een professioneel hoveniersbedrijf in de regio Haarlem, Velsen, Bloemendaal en Heemstede. Of u nu op zoek bent naar een terras of sierbestrating voor uw stadstuintje of de parktuin van uw riante villa: Duisterhof Tuinen staat alle klanten graag bij met professionele expertise en laat graag de wensen van de klant in vervulling gaan.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.