hovenier haarlem zandvoort

Tuinrenovatie

De jungle in de achtertuin bedwingen, of bent u gewoon toe aan wat nieuws? Duisterhof Tuinen staat u graag bij in het ontwerp en aanleggen van uw droomtuin. Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Lees meer
sierbestrating-tuin

Sierbestrating

Een mooie oprit of een prachtig tuinpad geven uw voor of achtertuin een luxueuze en ordelijke uitstraling. Duisterhof Tuinen laat u kiezen uit een resem stenen en soorten sierbestrating. Bekijk hier wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer
schutting-hardhout

Schuttingen

Schuttingen zorgen voor extra privacy maar kunnen ook een esthetisch karakter hebben. Duisterhof Tuinen is gespecialiseerd in het plaatsen van hardhouten schuttingen. Lees hier hoe een schutting de stijl van uw tuin kan bepalen.

Lees meer
vlonder-veranda

Vlonders

Vlonders zijn als het ware de perfecte extensie van uw woonoppervlak. Van klassieke tot hypermoderne veranda’s, van vlonders in de tuin tot vlonders aan het water: Duisterhof tuinen kan het allemaal. Ontdek hier meer.

Lees meer
tuinhuis hoveniersbedrijf

Schuren en overkappingen

Van speelruimte voor de kinderen tot opslagplaats voor tuingereedschap: een schuur in de tuin is altijd erg handig. Duisterhof tuinen plaatst de schuur die perfect bij uw tuin en uw behoefte past. Bekijk hier enkel vorige projecten.

Lees meer
gazon-tuinonderhoud

Gazon aanleg en onderhoud

Een mooie tuin is een vreugd om naar te kijken. Duisterhof tuinen doet aan professionele gazonbeplanting en wij garanderen dat met ons tuinonderhoud uw tuin er zomer en in de winter prachtig bijligt. Ontdek hier hoe wij dit voor u kunnen doen.

Lees meer
kunstgras-slide

Kunstgras

Kunstgras heeft de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen, onder meer omdat u kunstgras niet hoeft te bewateren in de zomer. Daarnaast moet kunstgras niet gemaaid worden en hoeft u het ook niet te bemesten. Wij zijn uw specialist in kunstgras.

Lees meer
daktuin na

Daktuinen en sedumdaken

Een saai schuurdak of een sfeerloos balkon? Dit kan via Duisterhof Tuinen verleden tijd zijn! Wij zijn uw specialist in het plaatsen van sedumdaken en daktuinen. Deze opkomende trend wordt steeds populairder en dit is terecht. Ontdek de vele voordelen van een sedumdak.

Lees meer