Tuinrenovatie en tuin aanleggen

Een tuin is voor iedereen echt een plekje om in terug te trekken, een plekje waar u zich thuis voelt. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is dan ook echt zo dat de ideale tuin voor iedereen wel weer een andere betekenis heeft. Wij van Duisterhof Tuinen zijn er voor u als hovenier in de regio Haarlem, Bloemendaal en Velsen. Dit doen wij al enkele jaren, hierdoor hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan door onze voorgaande opdrachten. Deze combinatie zorgt voor een weergaloos resultaat voor bij u in de tuin.

Waarom kiezen voor een tuinman in Haarlem?

Een tuin aanleggen en bouwen is nog lang niet altijd even makkelijk, er komt een hoop bij kijken. Wanneer u zelf aan de slag gaat om een tuin onder handen te nemen dan zult u merken dat u veel tijd kwijt zal zijn. Laat ons u daarom helpen, wij weten immers precies hoe we te werk moeten gaan. Zo houden we rekening met de ondergrond en met de soort planten, u wilt immers wel hebben dat de planten een beetje bij elkaar passen. Door ons in te schakelen krijgt uw tuin het uiterlijk wat het verdient.

Het is bij ons mogelijk om een tuin in een bepaalde uitstraling na te bootsen. Zo zijn er mensen die graag een levendige tuin willen hebben, door middel van een prachtig terras is de tuin in een keer erg anders. Andere mensen zijn weer echt fan van de natuur, zij willen dus een grote verscheidenheid aan planten en groen. Vrijwel alles is mogelijk, het is dan ook niet zo raar om een bepaalde tuin in gedachten te hebben. Wij zijn er voor u om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Voor

Na

Hoe gaan we te werk?

Voordat we aan de slag kunnen gaan zal er eerst een afspraak en een offerte gemaakt worden, deze zijn nodig om het project in goede banen te leiden. Tijdens het gesprek gaan we met u om de tafel zitten om te kijken hoe alles er dan daadwerkelijk uit moet gaan zien. Zo kunt u nog extra instructies meegeven die we in gedachten moeten houden. Door dit persoonlijke contact zal het eindresultaat vele malen beter zijn dan voorheen. U houdt dus aan het eind een tuin over die helemaal aansluit bij wat u in gedachten had.

Duisterhof Tuinen is dus de Hovenier in Haarlem die u kunt contacteren als u op zoek bent naar een mooie aanpassing aan de tuin. Wanneer we klaar zijn zult u helemaal versteld staan van het resultaat, u heeft dan echt een tuin die aansluit bij de woning en bij uw interesses. Op een warme zomerdag heeft u zo altijd een plekje om in te zitten, een plekje waar u zich echt even zonder problemen thuis kan voelen.

Neem contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact opnemen.